PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kans op Van Marwijk bij PSV wordt groter’

De kans groeit dat Bert van Marwijk en Phillip Cocu volgend seizoen de leiding hebben over PSV. Rob Jansen, zaakwaarnemer van beiden, bespreekt volgende maand de mogelijkheid van deze optie.

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. De huidige trainer Dick Advocaat tekende afgelopen zomer een eenjarig contract, waardoor de kans groot is dat hij na dit seizoen weer vertrekt uit Eindhoven. Van Marwijk is al vaker aan PSV gelinkt en dat is nu opnieuw zo.

Volgens het AD is het waarschijnlijk dat Cocu, net zoals bij het Nederlands elftal, zijn assistent wordt bij een dienstverband in het Philips Stadion. Ernest Faber kan de technische staf completeren, maar hij ziet volgens de krant meer in een hoofdtrainerschap elders.

Cocu laat weten dat hij inderdaad om de tafel gaat met PSV. ‘Ik praat binnenkort met PSV. Dat moet ook, want mijn contract loopt af. Ik ben in elk geval blij dat ik straks de A1 een tijd heb gedaan. Dat is goed voor mij.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.