‘Strootman wil in de zomer transfer naar Engeland maken’

Chiel Dekker, de zaakwaarnemer van PSV-middenvelder Kevin Strootman, heeft tegenover het Engelse TalkSport gezegd dat de secondant van Van Bommel als doel heeft om in de volgende zomerse transferperiode naar Engeland te vertrekken.

Strootman kent aan de hand van de teruggekeerde Mark van Bommel een sterk seizoen. De PSV’er wordt voortdurend gelinkt aan topclubs in Europa. Dekker zegt tegen TalkSport dat het klopt dat Manchester United navraag heeft gedaan naar zijn cliënt.

Strootman wil volgens Dekker in de winterstop nog niet transfereren, omdat hij dan nog niet uitgeleerd zou zijn. “Maar zijn prioriteit ligt bij een transfer naar Engeland komende zomer”, aldus Dekker.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer