‘Erik Pieters dichtbij rentree voor PSV’

Erik Pieters nadert zijn rentree bij PSV. Pieters raakte vorig seizoen tijdens RKC – PSV (3-2) geblesseerd aan zijn middenvoetsbeentje, voor de tweede keer al. Hij zou, volgens het Eindhovens Dagblad bijna speelklaar zijn.

Het was april van het vorige seizoen toen Pieters zijn kwetsuur opliep. Inmiddels zitten we in november en Pieters is dicht bij speelminuten. Hij heeft een lange revalidatie op de rug zitten en kan misschien komende maandag met Jong PSV tegen Jong FC Utrecht zijn eerste minuten maken.

Pieters werd vervangen door Jetro Willems tijdens zijn blessure. Willems deed het opvallend goed en mocht zelfs mee naar het EK als linksback van Oranje. Pieters zei al eerder dat hij ook in het centrum uit de voeten zou kunnen, omdat hij daar vroeger (bij onder andere FC Utrecht) al speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.