PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wijnaldum ontwikkeld zich niet, dat is jammer voor PSV’

Georginio Wijnaldum is volgens Harry van Raaij, oud-voorzitter van PSV, de dissonant in het huidige elftal. De middenvelder kan volgens Van Raaij de laatste stap naar de top nog niet zetten.

Zondag tegen Vitesse (1-2) miste Wijnaldum een aantal opgelegde kansen. “Ik vind dat hij nu de kans heeft gekregen sinds het wegvallen van Toivonen”, begint Van Raaij in gesprek met het Eindhovense 040 TV. “Ik vind dat hij als een grijze muis over het veld beweegt.”

“Zondag schoot hij drie honderd procent kansen niet eens op goal, maar hoog over of ver naast. Dat mag een talent als Wijnaldum niet gebeuren”, vindt Van Raaij. “Hij is gewoon blijven steken. Jammer voor PSV.”

Dat Jonathan Reis het in Vitesse-shirt goed deed in het Philips Stadion vond Van Raaij pijnlijk. “Het beleid van PSV valt erg ongelukkig uit. Het kom nu al enkele keren negatief in het nieuws. Het contract van Reis konden we lichten, dat is niet gebeurd. Ik begrijp dat daar toen risico’s aan verbonden waren, daarom gebruik ik ook het woord ‘ongelukkig’. Ik vond hem zondag heel goed spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.