PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Strootman: ‘Ik hoef niet perse weg bij PSV’

Kevin Strootman wordt steeds meer in verband gebracht met buitenlandse clubs, een snelle transfer lijkt echter uitgesloten. De middenvelder van PSV ziet het niet zitten om komende winter de overstap naar het buitenland te maken, ook een transfer in de zomer is nog geen ‘must’.

“Ik hoef niet per se weg”, zegt Strootman tegenover NUsport. “Natuurlijk heb ik mijn ambities en praat ik weleens met mijn zaakwaarnemer Chiel Dekker over clubs, maar ik ben er niet heel erg mee bezig. Ik heb niets te klagen in Eindhoven. Eerst wil ik kampioen worden met PSV.”

Advocaat liet eerder al weten dat Strootman moeilijk te houden is als hij zich zo blijft ontwikkelen, de oefenmeester gaat echter niet uit van een transfer in de winter. “Een winterse transfer naar het buitenland lijkt me ook niet ideaal. Je hebt dan maar een week of twee de tijd om je aan te passen aan een hele nieuwe omgeving. En als een club me echt wil hebben, dan komen ze van de zomer terug. Niet dat ik dan wel per se weg wil, want hopelijk spelen we volgend jaar met PSV in de Champions League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.