PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dick Advocaat in beeld bij Reading’

Dick Advocaat staat momenteel onder contract bij PSV, volgend seizoen kan dat echter weer anders zijn. De oefenmeester heeft een verbintenis tot het einde van het seizoen en is nog niet van plan te gaan praten over verlenging, bovendien ziet het Engelse Reading de komst van Advocaat wel zitten.

Anton Zingarevitsj, de steenrijke baas van de Engelse club, ziet de komst van Advocaat wel zitten. De Nederlandse oefenmeester droomt er van om ooit nog in de Premier League actief te zijn. Dat kan na dit seizoen gebeuren, hoewel er nog geen contract is geweest. “Ik weet dat die Russische eigenaar gecharmeerd van mij is, maar als ze iets met mij zouden willen, moeten ze zich eerst serieus melden. Daar is geen sprake van”, zegt Advocaat tegenover het Algemeen Dagblad.

In Engelse media ging zelfs het gerucht dat Brian McDermott per direct zou moeten vertrekken om plaats te maken voor Advocaat. Die berichten zijn volgens Zingarevitsj echter absoluut niet waar.

Een langer verblijf in Eindhoven is niet uitgesloten, maar Advocaat wil nu nog niet om tafel met de directie van PSV. “Op dit moment gaat het goed, maar over twee weken kan het weer crisis zijn. Zo werkt het toch? Het heeft geen zin ver vooruit te kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.