PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Twente volgen FC Utrecht-verdediger’

Mike van der Hoorn heeft zich met zijn goede spel bij FC Utrecht in de kijker gespeeld bij diverse nationale topclubs. Onder meer PSV en FC Twente volgen de pas 20-jarige centrale verdediger inmiddels nadrukkelijk, meldt Voetbal International.

Van der Hoorn ligt tot medio 2016 vast in Utrecht, waardoor de club uit de Domstad een flinke transfersom voor hem kan vragen. De jonge verdediger is sinds de tweede helft van vorig seizoen een vaste waarde centraal achterin bij FC Utrecht.

Overigens lijkt FC Utrecht ook te moeten vrezen voor een vertrek van Anouar Kali. De jonge middenvelder wil volgens het voetbalblad vooralsnog niet bijtekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.