‘Marcel Brands verbaasd over plotseling vertrek van Riechedly Bazoer’

Riechedly Bazoer heeft de jeugdopleiding van PSV verlaten voor die van Ajax, dit tot grote verbazing van technisch manager Marcel Brands. De bestuurder zag de transfer van de pas zestien-jarige voetballer niet aankomen.

“Ik heb niets van Ajax gehoord. Ze hebben eerder laten weten dat ze belangstelling hadden voor Bazoer, daarna niets meer. Riechedly heeft het niet eens aan de trainers (Phillip Cocu en Chris van der Weerden, red.) verteld”, zegt een verbaasde Brands.

“Die jongen mag nu zeven maanden niet voetballen, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”, besluit Brands. Naast Ajax hadden ook Manchester City, Arsenal, Newcastle United en Chelsea interesse getoond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.