PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Riechedly Bazoer start bij het eerste elftal van Ajax’

Riechedly Bazoer start bij het eerste elftal van Ajax, zodra zijn contract bij de Amsterdammers ingaat. Dat meldt De Telegraaf. Dat zou betekenen dat het zestienjarige talent in de voorbereiding van volgend seizoen bij de A-selectie van Ajax begint.

Zodra de Eredivisie in 2013 weer aanvangt, zal Ajax naar alle waarschijnlijkheid een keuze maken over Bazoer. Het is mogelijk dat de verdediger dan gewoon bij de eerste selectie blijft, maar de regerend landskampioen kan ook besluiten om Bazoer dan voorlopig terug te zetten naar Jong Ajax. Per 1 juli 2013 vertrekt Bazoer naar Amsterdam. Dan gaat zijn driejarige contract in.

Zaterdag werd bekend dat Bazoer de overstap maakt van PSV naar Ajax. Ondanks de interesse van onder andere Manchester City koos de jeugdinternational voor de hoofdstedelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.