PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Bazoer weigeren bij de club’

PSV zou woedend zijn om de transfer van Riechedly Bazoer van PSV naar Ajax. De 16-jarige verdediger tekent een contract dat per 1 juli 2013 voor drie jaar in zal gaan.

‘Het gaat nog net niet zover dat Bazoer van het veld wordt gehaald, maar evenals de kwade Brands is het trainersduo Phillip Cocu-Chris van der Weerden ziek van de transfer’, schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf. ‘Inmiddels dreigt PSV Bazoer niet meer op te stellen en zelfs te weigeren bij trainingen. De druiven zijn zuur als je 5,5 jaar hebt geïnvesteerd in een jeugdspeler, die vervolgens zijn eerste contract tekent bij de concurrent.’

Het zouden echter wel krokodillentranen zijn. ‘Je hoorde niemand toen Steven Bergwijn Ajax verruilde voor PSV. Of toen PSV de talentvolle B-junior Tristan Berghuis bij Vitesse wegplukte met een driejarig contract. Of toen een aantal Spartanen naar Eindhoven trok. Blijkbaar hanteren ze bij PSV het standpunt dat je nationaal wel bij ‘arme’ clubs mag shoppen, maar niet bij de ’groten.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.