PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Naast Bazoer vreest PSV ook vertrek van Bakkali’

Een nieuwe klus voor Marcel Brands; de technisch directeur zag eerder deze week nog toptalent Riechedly Bazoer zijn werkgever PSV verruilen voor concurrent Ajax, en mogelijk gaat ook Zakaria Bakkali de Eindhovenaren spoedig verlaten.

De Belgische aanvaller staat in de belangstelling van Manchester City en aast volgens De Telegraaf op een vertrek. Een mogelijke oorzaak is het niet nakomen van gemaakte afspraken door PSV. De koploper lijkt hierdoor opnieuw een talent uit de eigen jeugdopleiding kwijt te raken.

PSV raakte eerder al Bazoer en Andreas Hoelgebaum Pereira kwijt. Laatstgenoemde trok begin deze maand naar Mancheester United. Bakkali (16) sloot in 2008 aan bij PSV D1 en doorliep vervolgens de jeugdopleiding van de nationale topclub. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor Jong PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.