PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan fluiten naar huur van Chelsea-talent’

PSV en Valencia werden recentelijk gelinkt aan Chelsea-talent Oriol Romeu. Beide clubs hebben echter geen kans wat betreft het binnenhalen van de Spanjaard, aangezien zijn werkgever hem niet wil laten gaan.

“Romeu is een heel jong talent met een grote toekomst voor zich”, weet trainer Roberto Di Matteo. “Hij heeft aanbieding op zak van andere clubs uit met name Spanje, maar ook uit Italië. Maar hij speelt steeds meer bij ons en de kans is nul dat hij in januari vertrekt.”

Chelsea moet in het begin van 2013 onder andere Victor Moses en John Obi Mikel op het middenveld missen door de Afrika Cup.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.