Pelle: ‘Alleen PSV en Twente zijn verder dan Feyenoord’

Graziano Pellè draait een uitstekend seizoen bij Feyenoord. De targetman, gehuurd van Parma, zegt het bij de Stadionclub naar zijn zin te hebben. Toch verwacht de Italiaan niet dat hij ook volgend seizoen nog in Rotterdam speelt.

“Ik sta nog drie jaar bij Parma onder contract. Die club gaat over mijn toekomst”, legt Pellé uit in Voetbal International. “Ik vind het leuk in Rotterdam, maar ook in Italië, Spanje, Duitsland of Engeland.”

“Over mijn toekomst kan ik dus geen zinnig woord zeggen, behalve dat het prettig is dat ik nu eindelijk eens een paar wedstrijden achter elkaar kan spelen”, vervolgt de spits. “Je ziet wat minuten kunnen doen. Ik heb vertrouwen, zit goed in mijn vel en wil belangrijk blijven voor Feyenoord.”

De aanvaller scoorde zes keer in acht competitiewedstrijden. “Scoren is leuk, maar nog belangrijker vind ik dat we steeds beter gaan voetballen. Je ziet dat ons aanvalsspel soepeler wordt, mooier ook om te zien. En of ik dan scoor maakt me weinig uit, als we maar scoren. Zoals wij nu spelen, kunnen we in de topdrie eindigen. Van de clubs waartegen ik heb gespeeld, vond ik alleen FC Twente en PSV verder dan wij.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer