Ruud van Nistelrooy gaat terugkeren als trainer

Ruud van Nistelrooy keert terug als trainer. Afgelopen zomer maakte van Nisterlrooy een einde aan zijn voetbalcarrière. Na een aantal maanden begon het al weer te kriebelen. Van Nistelrooy woont op het moment nog in Spanje. Waar de voormalig international zijn trainerscarrière zal beginnen is nog onbekend.

“Ik heb met belangstelling bekeken wat Patrick Kluivert nu doet en ga onderzoeken of dat ook bij mij past. Ik wil sowieso mijn papieren halen, stage lopen en het een kans geven. “Ik woon nog in Spanje en geniet van mijn vrije tijd. In de ochtenduren train ik een beetje af en ik steek veel tijd in mijn foundation. Ik ben gevraagd voor de Nieuwjaarswedstrijd van de oud-internationals tegen Koninklijke HFC, maar ben die dag helaas niet in Nederland Ik hoop in de toekomst te mogen meespelen”, aldus Van Nistelrooy tegenover de Telegraaf.

Ruud van Nistelrooy geniet op dit moment van de rust, al zullen hem waarschijnlijk weer snel op de voetbalvelden zien.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer