PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Chelsea-middenvelder Romeu huren’

Chelsea-middenvelder Oriol Romeu staat in de belangstelling van verschillende Europese clubs. Niet alleen is er interesse vanuit zijn vaderland Spanje, ook PSV zou een oogje hebben op de 21-jarige middenvelder.

Romeu vertrok anderhalf jaar geleden bij FC Barcelona en tekende een contract bij Chelsea. De middenvelder slaagde er vooralsnog niet in een basisplek in de wacht te slepen. Een verhuur moet Chelsea en Romeu een oplossing bieden. Zijn agent, Magico Diaz, sprak volgens The Daily Mail al met Valencia en Espanyol, terwijl ook PSV interesse zou tonen.

Michael Emenalo, sportief directeur van Chelsea, was op zijn beurt zondag in Nederland. Hij zag Wilfried Bony aan het werk in de topper tegen FC Twente. Ook scouts van Liverpool, Wigan Athletic en Everton waren bij die wedstrijd aanwezig. En ook zij zaten op de tribune voor de Ivoriaanse aanvaller van Vitesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.