‘PSV wil contract van Orlando Engelaar ontbinden’

De toekomst van Orlando Engelaar bij PSV is al geruime tijd allerminst rooskleurig. De ervaren middenvelder komt slechts sporadisch in actie voor de Eindhovenaren en is overbodig in het Philips Stadion. Mogelijk vormt er zich snel een oplossing voor het ongelukkige huwelijk.

PSV twijfelt namelijk om het contract van de dure reserve komende winter af te kopen, zo bevestigt technisch directeur Marcel Brands tegenover Voetbal International. “Op het gedrag van Orlando is niets aan te merken, hij stelt zich uiterst correct op.”

“Het kan echter zijn dat hij wil voetballen en wij willen daar dan wel in meedenken”, vervolgt Brands. “Zijn contract loopt tot de zomer, wellicht dat die korte looptijd reden is voor concessies.” Engelaar is grootverdiener bij PSV, dat ook probeert Stanislav Manolev, Jagos Vukovic en Stef Nijland in de winterstop te slijten. De laatste twee komen niet eens in aanmerking voor een plaats in de A-selectie van trainer Dick Advocaat.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer