‘PSV-talent Van Ooijen weigert contractaanbieding’

Het contract van Peter van Ooijen bij PSV loopt komende zomer af. Technisch manager Marcel Brands wil dolgraag verder met de 20-jarige middenvelder en club en zaakwaarnemer zijn dan ook al een flinke tijd in gesprek met elkaar. Tot nu toe is er echter nog geen zicht op een akkoord tussen beide partijen.

Brands geeft aan dat PSV tevreden is over Van Ooijen en dat men de speler graag wil binden. “Maar hij moet wel willen.”

De zaakwaarnemer van Van Ooijen, Mino Raiola, laat in het AD optekenen dat de speler niet tevreden is over de aanbieding van de Eindhovenaren. “Het ligt flink uit elkaar. Volgende week praten we verder. De intentie is bij PSV te blijven, we praten niet met andere clubs.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer