PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manolev wil vertrekken bij PSV’

Stanislav Manolev wil koste wat kost weg bij PSV. De 26-jarige Bulgaar heeft geen trek meer in een bijrol bij de club uit Eindhoven en hoopt in de winterstop te mogen vertrekken uit Noord-Brabant.

“Ik ben er klaar mee. Dit kan ik absoluut niet tot het einde van het seizoen volhouden”, aldus Manolev, die vorige week nog wel mocht opdraven in de Europa League-wedstrijd tegen AIK Solna (1-0 verlies).

Technisch manager bij de Eindhovenaren Marcel Brands is bereid mee te werken aan een vertrek van de verdediger. “Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is aan het rondkijken en weet wat onze voorwaarden zijn. Wat ons betreft is er nu niets anders dan een paar maanden geleden. We waren afgelopen week erg blij dat Stani beschikbaar was.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.