PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV bevestigt interesse Ajax in toptalent

Naast Manchester City waagt ook Ajax een poging om Riechedly Bazoer los te weken bij PSV. De Amsterdamse club heeft zich officieel bij PSV gemeld voor de 16-jarige centrale verdediger, geeft PSV-directeur Marcel Brands toe in De Telegraaf.

Brands, die vandaag nogmaals rond de tafel zit met Bazoer en zijn zaakwaarnemers, is nuchter over de interesse van rivaal Ajax in het talent uit de PSV-opleiding. “Zo gaat dat in het voetbal, maar wij doen ons uiterste best om hem vast te leggen.”

Bazoer weigert tot dusver een contract te tekenen bij PSV en kan dus voor een schramele opleidingsvergoeding vertrekken uit Eindhoven. Volgens diverse media kreeg de jeugdinternational vorig weekend al een rondleiding bij Man City.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.