PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mertens: ‘Jammer dat zón veld wordt goedgekeurd’

Dries Mertens leed donderdagavond een gevoelige nederlaag met PSV in de Europa League tegen AIK Solna. Volgens de Belgische aanvaller was het veld in Stockholm van een slechte kwaliteit. Door het veld moesten de Eindhovenaren een andere speelstijl hanteren.

“Dit is het ergste veld waar ik ooit op heb gespeeld. Jammer dat zo’n veld goed wordt gekeurd. Daarom zijn we iets meer met lange ballen gaan spelen, alleen viel de bal telkens niet goed”, opent de teleurgestelde Mertens tegenover Eredivisie Live.

Volgens de aanvaller was de zege van AIK onverdiend. “Zij krijgen één kans en die valt ook nog binnen, dat is pech.” Over de kansen op het bereiken van de volgende ronde zegt Mertens: “We moeten dus winnen van Napoli en Dnjepr. Dat zal moeilijk worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.