PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dick Advocaat ontevreden over veld in Zweden’

Bij het zien van de grasmat in het Rasunda Stadion kon er bij PSV-coach Dick Advocaat geen glimlachje af. Op een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd uitte hij dan ook zijn woede over de slechte staat waarin het gras verkeerde.

“Als je zo’n toernooi serieus neemt kun je hier toch niet mee voor de dag komen?” Stelde Advocaat zichzelf een retorische vraag. “Het is zo’n mooi land en dan beschik je over zo’n slecht veld”, was hij duidelijk teleurgesteld tegenover het Eindhovens Dagblad.

Desondanks zal PSV donderdagavond er niet omheen kunnen om die grasmat te betreden. De wedstrijd wordt gespeeld bij een temperatuur die rond het vriespunt ligt

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.