PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax wil toptalent Bazoer aantrekken van PSV’

PSV dreigt opnieuw een toptalent kwijt te raken. De ploeg uit Eindhoven kan Riechedly Bazoer verliezen aan Ajax. De talentvolle verdediger heeft nog geen contract ondertekend bij PSV, daarom zou hij voor een opleidingsvergoeding kunnen vertrekken.

De jongeling heeft over interesse niet te klagen. Bazoer kreeg onlangs een rondleiding op het jeugdcomplex bij Manchester City. Er gaan geruchten dat Newcastle United en Arsenal de jonge voetballer willen inlijven. Nu meldt het Eindhovens Dagblad dat Ajax ook belangstelling heeft voor de zestienjarige voetballer.

PSV heeft al meerdere toptalenten verloren aan Ajax. Onder andere Mink Peeters verkoos de ploeg uit Amsterdam boven de ploeg uit Noord-Brabant. Vooral de technisch directeur van PSV, Marcel Brands, was daar niet blij mee. Hij sprak schande van de handelswijze van de Amsterdammers en zei dat een gentleman’s agreement geschonden was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.