PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Snel lekker in je vel door te sporten

Sporten is gezond
Iedereen weet dat sporten gezond is en je een fitter gevoel krijgt als je regelmatig goed beweegt. Door sporten neemt de kans op suikerziekte, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol en zwakke botten sterk af. Ook voor wie wil afvallen is sporten de beste manier om snel resultaat te boeken. Daarnaast helpt het stress te verminderen en is het de ideale gelegenheid om eens lekker in de buitenlucht te zijn.

Balletje Trappen
Ondanks dat iedereen weet dat regelmatig sporten goed voor je is, doen veel mensen het om verschillende redenen te weinig. Soms vindt men het te duur of kan niet de tijd gevonden worden in de drukke dagelijkse schema’s om voldoende te bewegen. Een relatief goedkope en weinig tijdrovende sport is voetballen met vrienden. Je bent immer geen honderden euro’s kwijt aan dure sportschool-abonnementen of materiaal. Daarnaast is het een kwestie van je sportschoenen aantrekken en gaan! Waar je ook woont, overal heb je wel een park of voetbalveld. Een of twee dagen per week lekker buiten op flink tempo sporten is al genoeg om snel wat te doen aan je overgewicht en fitter te worden.

Schoenen
Eigenlijk is een goede sportschoen het enige waar je aan hoeft te denken als wilt beginnen met serieus een aantal keer per week sporten. Om blessures te voorkomen is het raadzaam om een schoen van goede kwaliteit aan te schaffen. Al decennia zijn de schoenen van Nike één van de beste in hun soort met een uitstekende pasvorm, ondersteuning en stabiliteit. De Nike Lunarglide is in de loop der jaren een betrouwbare en lichte schoen gebleken die telkens verder is doorontwikkeld. Inmiddels is er de Nike Lunarglide 4 met meer ondersteuning en ademend vermogen voor nog meer loopcomfort. Naast dat de kwaliteit van de schoen uitstekend is, kun je ook nog eens kiezen uit een veelvoud aan ontwerpen en kleuren van dit type. Kijk voor het aanbod van de Nike Lunarglide bij Zalando en oordeel zelf welk schoen jij het leukst vindt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.