‘PSV dreigt toptalent te verliezen aan Manchester City’

Manchester City lijkt weer eens toe te slaan in de opleidingen van Nederlandse clubs. Ditmaal is PSV het slachtoffer en Riechedly Bazoer het doelwit.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Engelse landskampioen zich al officieel in Eindhoven gemeld. De zestienjarige Bazoer, die sinds 2006 voor PSV uitkomt en nu in de A1 speelt, was afgelopen weekend zelfs al in Manchester voor een gesprek en een rondleiding.

In het Etihad Stadion ligt een fors salaris voor hem klaar. PSV hoopt de centrale verdediger – één van de grootste talenten van Nederland – intussen nog altijd te kunnen contracteren. “Ik zal alles doen wat in mijn vermogen ligt”, aldus Marcel Brands, die vrijdag nog een gesprek heeft met de zaakwaarnemers van Bazoer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.