PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV weken zonder Jeremain Lens’

Jeremain Lens kan twee weken niet spelen voor zowel PSV als het Nederlands Elftal. De aanvaller liep in het duel van PSV tegen Heracles Almelo een schouder blessure op.

PSV meldt via de officiele kanalen dat Lens twee weken buitenspel staat. Hij mist daardoor in ieder geval de PSV-duels AIK Solna en sc Heerenveen. Ook mist hij de oefeninterland Nederland – Duitsland.

De aanvaller viel ongelukkig op zijn arm in Almelo en werd er na 27 minuten al uitgehaald. Hij is dit seizoen een zekere basis speler onder Advocaat en die is op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Hij startte alle elf de competitiewedstrijden in de basis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.