PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Heracles ook tegen PSV met drie verdedigers’

Heracles Almelo past zich niet aan voor de uitwedstrijd tegen PSV. Dat betekent dat de ploeg van trainer Peter Bosz ook in Eindhoven met drie verdedigers zal aantreden.

Heracles maakt de laatste weken een uitstekende indruk met een zeer aanvallende speelstijl en gaat ook tegen PSV proberen het spel te maken. “Ik heb geen seconde getwijfeld. Het zou raar zijn als we nu ineens een ander systeem gaan spelen. Dat zou angst inhouden. En we zijn voor niemand bang, ook niet voor PSV. We kunnen op onze bek gaan maar dan denk ik er nog zo over. Dat is realisme”, aldus Bosz.

Bosz is onder de indruk van de kwaliteiten van PSV, ondanks dat de ploeg de laatste weken matig presteert nu Mark van Bommel en Ola Toivonen geblesseerd zijn. “Er blijft genoeg over. Er lopen nogal wat internationals bij PSV. En uit de statistieken blijkt dat ploegen tegen PSV heel weinig creëren”, vertelt de coach aan TC/Tubantia.

Heracles Almelo werkt met een fitte selectie naar de wedstrijd tegen PSV. Mike te Wierik (bovenbeen) en Ninos Gouriye (enkel) kampten deze week met lichte pijntjes, maar zijn gewoon inzetbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.