PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV’er Maria spreekt van droomdebuut’

Gianluca Maria mocht gister tot zijn verbazing starten in het bekerduel met EHC. Het 20-jarige talent liet zelfs de 3-1 aantekenen wat tevens de eindstand was. De jongeling was wel zenuwachtig.

”Ik probeerde te spelen alsof het een wedstrijd bij Jong PSV was”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. ‘Maar ik was natuurlijk wel een beetje zenuwachtig. Uiteindelijk is mijn debuut met een basisplaats en een doelpuntje goed uitgepakt”.

‘En mijn shirt?’, vraagt Maria zich hardop af. ‘Dat ga ik inlijsten en boven mijn bed hangen”, besluit de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.