PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wolves wil zich versterken met Tim Matavz’

Wolverhampton Wanderers heeft het vizier gericht op Tim Matavz, meldt de Daily Mail maandagavond. De club uit het Championship is op zoek naar meer vuurkracht in de frontlinie.

Matavz moet sinds de komst van Dick Advocaat naar PSV genoegen nemen met een afwisselende rol van invaller en basisklant. De 23-jarige Sloveen scoorde niettemin vier keer in de competitie en vier keer in de Europa League. Matavz heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2016.

In de zomer was er al concrete interesse van Benfica voor Matavz, maar PSV ging niet in op het bod van naar verluidt negen miljoen euro. Wolverhampton is een veel minder aansprekende club, dat achtste staat op het tweede niveau van Engeland. De werkgever van keeper Dorus de Vries degradeerde vorig seizoen uit de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.