PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeremain Lens maakt meeste overtredingen in de Eredivisie’

Wie maakte dit seizoen in de Eredivisie tot dusver de meeste overtredingen? En wie kreeg de meeste overtredingen mee? Infostrada kwam met een aantal interessante inzichten.

Niet een verdediger of harde middenvelder maakte tot dusver de meeste overtredingen maar international en PSV-aanvaller Jeremain Lens. Maar liefst 30 keer werd er voor een overtreding gefloten. Nemanja Gudelj (NAC Breda) staat keurig tweede met 28 overtreding. De top drie wordt volgemaakt door Kwame Quansah (Heracles Almelo): 27 overtredingen. Ook Donny Gorter (AZ, 26) en Marco van Ginkel (Vitesse, 24) zijn goed op weg.

De top drie van spelers die de meeste overtredingen mee kregen is beter te verklaren. ADO-spits Rydell Poepon staat bovenaan. Hij kreeg maar liefst 37 keer een vrije trap mee. Lerin Duarte (Heracles) en Adam Maher (AZ) kregen respectievelijk 29 en 28 keer een fluitje van de scheidsrechter mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.