PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Brands: ‘PSV heeft geen geld meer voor versterkingen’

Marcel Brands, technisch manager van PSV, wil nog niet nadenken over eventuele versterkingen. De Eindhovenaren zitten in een lastige fase door het ontbreken van Ola Toivonen en Mark van Bommel, toch is het aantrekken van een nieuwe speler voorlopig nog niet aan de orde.

“Ik zie ook dat we inleveren als Ola Toivonen en Mark van Bommel ontbreken. Maar er ligt niet even een potje klaar”, zegt Brands tegenover het Algemeen Dagblad.

Trainer Dick Advocaat liet afgelopen weekend al weten dat er behoefte is aan versterkingen. “Als we dat doen, dan alleen als het ook een verantwoordelijke investering voor de toekomst is. Eerst kijken we hoe Erik Pieters terugkeert van zijn blessure en hoe het begin van de revalidatie van Toivonen verloopt. En je ziet nu bij Feyenoord hoe een jong talent zich opeens kan manifesteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.