PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV mist Van Bommel toch wel heel erg’

In plaats van aan het doelsaldo te werken, boekte PSV zondag een nipte en bovendien onverdiende zege op PEC Zwolle. Willy en René van de Kerkhof beginnen zich stilaan zorgen te maken.

PSV won met 1-2 en profiteerde zo wel optimaal van de remise tussen Feyenoord en Ajax. “Dat was wel een heerlijke wedstrijd om te zien”, zegt Willy in gesprek met Omroep Brabant. De uitslag (2-2) was bovendien een juiste afspiegeling van de wedstrijd. “Wel had de scheidsrechter weer invloed op de wedstrijd, met de in mijn ogen onterechte tweede gele kaart voor Moisander.”

De iconen van PSV zagen hun club vervolgens heel veel moeite hebben met promovendus PEC. “Tegen Willem II was het vorige week al matig, afgelopen donderdag was zeer matig, gisteren was het slecht”, vindt René, die zag dat de Eindhovenaren de slag op het middenveld niet konden winnen. “Ze missen Mark van Bommel toch wel erg. Die moet toch wel weer de lijnen uit gaan zetten.”

Broer Willy is het daar volledig mee eens. “En als je afhankelijk bent van één speler dan is dat niet goed. We missen hem duidelijk als regisseur op het veld.” PSV ontsnapte desondanks, ook toen Dries Mertens na veertig minuten Youness Mokhtar naar de grond haalde. “Het was een duidelijke overtreding. PSV speelde heel laf”, besluiten de broers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.