Advocaat: ‘Prijzengeld Europa League moet omhoog’

Het Philips Stadion was donderdagavond verre van uitverkocht. Dick Advocaat weet waardoor dat komt. Hij is van mening dat de UEFA het prijzengeld van de Europa League omhoog moet krikken. Dit zou ervoor zorgen dat mensen liever naar een Europese wedstrijd toegaan.

“Dit toernooi leeft niet echt bij het publiek”, zegt Advocaat in de Volkskrant. “Je ziet het ook in andere landen zoals Spanje. Ik denk dat de UEFA het prijzengeld moet verhogen. Dan wordt het toernooi voor veel clubs interessanter en dat heeft zijn weerslag op de fans.”

Ook het tijdstip is volgens de keuzeheer een puntje waar gewerkt aan moet worden. “Het tijdstip van vijf over negen is ook niet bevorderlijk. Kinderen moeten naar bed en ouderen realiseren zich dat ze de volgende ochtend weer vroeg moeten werken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer