PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Ajax halen overal kinderen vandaan’

Het hypermoderne trainingscomplex dat Vitesse aan het bouwen is op Papendol begint enige vorm te krijgen. Volgens technisch directeur Ted van Leeuwen zorgt het trainingscomplex voor een betere concurrentiepositie voor de Arnhemmers wat betreft het aantrekken van talenten.

“Dit gebouw is een absolute voorwaarde om betere spelers aan te trekken. Wij willen in Europa spelen en dan heb je ook een betere accommodatie nodig. Dus is dit noodzakelijk”, opent Van Leeuwen tegenover Omroep Gelderland.

Volgens de technisch directeur is de strijd om talenten in Nederland hevig. “Op dit moment vindt een gigantisch gevecht plaats om jeugdspelers. PSV en Ajax laten zich niet onbetuigd en halen overal kinderen vandaan. Ze smijten met geld. Wij hebben een beter track-record. Bij ons sta je eerder in het eerste. En daar hoort nu ook een gebouw bij. Nu kunnen we laten zien dat we er er tussen horen. We verwachten ook wel dat ze straks inderdaad eerder voor Vitesse kiezen”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.