PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel laat duel met AIK Solna schieten’

PSV speelt donderdag in de Europa League tegen AIK Solna nog zonder Mark van Bommel. De middenvelder heeft last van een knieblessure en kwam het afgelopen weekeinde tegen Willem II ook al niet in actie.

Van Bommel ontbrak woensdag op de afsluitende training. Het is nog onzeker of hij zondag weer meedoet in de wedstrijd bij PEC Zwolle.

“Mark traint apart. We nemen geen risico, we moeten oppassen dat hij zichzelf niet voorbij loopt”, liet trainer Dick Advocaat weten tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen AIK. “We missen met Van Bommel en Toivonen twee belangrijke mensen. Ik vond dat Wijnaldum goed speelde tegen Willem ll. De wissel van Engelaar heb ik uitgesproken met de groep.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.