PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luciano Narsingh is basisplaats alweer kwijt bij PSV’

Luciano Narsingh heeft PSV-trainer Dick Advocaat nog niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Daarom begint de rechtsbuiten donderdag tegen AIK Solna op de bank, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV nam Narsingh afgelopen zomer met veel bombarie voor ruim vier miljoen euro over van sc Heerenveen. Waar de rechterspits bij het Nederlands elftal uitstekend presteert, heeft hij voor zijn club nog weinig laten zien. Afgelopen zaterdag werd de dribbelaar tegen Willem II al in de rust naar de kant gehaald.

Donderdagavond moet Narsingh het tegen AIK Solna zelfs doen met een plek op de bank. Advocaat geeft de voorkeur aan Tim Matavz, waardoor Jeremain Lens het weer moet doen met een plek aan de rechterkant. Jetro Willems krijgt de voorkeur boven Wilfred Bouma, terwijl Peter van Ooijen de geblesseerde Mark van Bommel vervangt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.