‘PSV wilde clubloze Royston Drenthe niet op training hebben’

Royston Drenthe vroeg PSV onlangs om toestemming om mee te mogen trainen met de selectie van Dick Advocaat. De Eindhovenaren stonden echter niet te springen en gaven de clubloze voetballer nul op het rekest.

PSV ziet er weinig heil in om spelers gedurende het seizoen aan te laten sluiten. “Dat heeft verder niets met de voetballer Royston te maken”, benadrukt technisch manager Marcel Brands in het Algemeen Dagblad.

Feyenoord liet in een eerder stadium al weten dat men geen plek heeft voor de 25-jarige Drenthe, die na zijn vertrek bij Everton clubloos is. Geruchten over PAOK en Hamburger SV leidden tot op heden tot niets.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.