PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zlatan stelt fysio geheel in beschikking van Ola Toivonen’

PSV-middenvelder Ola Toivonen laat zich de komende maanden behandelen door Rickard Dahan. De fysiotherapeut uit Malmö maakt al jaren deel uit van het persoonlijke begeleidingsteam van de Zweedse ster Zlatan Ibrahimovic, bericht Voetbal International.

Sinds 2010 is Dahan tevens werkzaam voor de Zweedse nationale ploeg, waar hij Toivonen leerde kennen. Vorige week meldde de PSV’er zich voor de eerste keer voor medische hulp. Hij is langdurig uitgeschakeld door een hamstringblessure.

Toivonen scheurde onlangs de helft van een tweekoppige hamstring volledig af tijdens een training met Zweden. De noodzakelijke operatie verliep uitstekend. Met Dahan zal hij nu een volgende stap in het herstelproces zetten.

Naar verwachting kan PSV bijna zes maanden geen beroep doen op Toivonen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.