PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben overwoog te stoppen met voetballen

De vele blessures die Arjen Robben in zijn actieve spelersloopbaan heeft gekend, drijven de Oranje-international soms tot wanhoop. In De Telegraaf van dinsdagochtend laat de speler van Bayern Munchen weten zelfs serieus overwogen te hebben zijn voetbalschoenen definitief op te bergen.

“Ik heb al een waslijst van blessures tot aan het plafond. Daar word ik wel eens heel triest van”, verklaart Robben. “Als ik heel eerlijk ben, denk ik wel eens ‘jongens bekijk het allemaal maar’. Dan ga ik wel heel ver, maar het is wel een gedachte die door mijn hoofd spookt. Niet alleen nu.”

Momenteel houdt een zenuwblessure hem noodgedwongen aan de kant. “Het komt uit mijn rug en straalt door in mijn hamstring. Ik heb nog geen datum voor mijn rentree”, meldt Robben. “Maar ik ga ervan uit dat het niet te lang meer duurt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.