PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV vreest voor vertrek van toptalent Bazoer’

PSV is er nog niet in geslaagd Riechedly Bazoer te contracteren. De verdediger werd onlangs zestien jaar, maar de jongeling bereikte nog geen akkoord met technisch manager Marcel Brands. PSV wil het toptalent voor drie jaar binden, een transfervrij vertrek dreigt.

Bazoer, die te boek staat als één van de grootste verdedigende talenten in Nederland, staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs, meldt De Telegraaf. PSV hoopt Bazoer, die de hele jeugdopleiding van de club uit Eindhoven doorliep, voor drie jaar te contracteren. Volgens de ochtendkrant is de kans echter klein dat de jeugdinternational op de aanbieding ingaat.

Voor PSV en Brands zou het een nieuwe domper zijn, zowel financieel als sportief. Afgelopen jaar vertrok Andreas Hoelgebaum Pereira naar Manchester United, terwijl Zakaria Labyad na het nodige gesteggel min of meer transfervrij naar Sporting Portugal vertrok. Bazoer speelt momenteel in de A1 van trainer Phillip Cocu

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.