‘PSV biedt oplossing voor fans in rolstoel’

PSV beloofde verbetering. En zaterdag is de daad bij het woord gevoegd. Fans, die in een rolstoel zitten, zullen voortaan worden geholpen met hun vervoer naar het stadion.

Er hebben zich afgelopen zaterdag rond de thuiswedstrijd tegen Willem II (3-2) geen problemen voorgedaan rond fans die in een rolstoel zitten. Sinds enige tijd worden ze verder van de hoofdingang van het Philips Stadion in Eindhoven afgezet dan ze gewend waren.

Kees Rijnders, het raadslid voor Leefbaar Eindhoven, had hierover vragen gesteld. Hij laat nu aan Omroep Brabant weten dat PSV zelf taxibusjes heeft geregeld om de rolstoelfans naar de hoofdingang te rijden. De club is het niet eens met de veranderingen en bood voor het duel met Willem II een eigen oplossing. Rijnders heeft andermaal opheldering gevraagd bij de gemeente Eindhoven.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer