‘Lens niet blij met wissel van Engelaar’

Na de snelle 0-2 achterstand tegen Willem II greep PSV-trainer Dick Advocaat al na een half uur in door Orlando Engelaar naar de kant te halen. Die beslissing viel niet goed bij iedereen.

Zo vond Jeremain Lens de wissel onterecht, vertelde de aanvaller na afloop tegenover Omroep Brabant. “Ik heb medelijden met Orlando Engelaar. Ik had hem niet gewisseld als ik de trainer was geweest, maar daarom ben ik geen trainer. Ik vind het niet leuk, maar dat is wel duidelijk denk ik.”

Orlando is echt een goede prof en ik was waarschijnlijk heel anders met deze situatie omgegaan dan hij. Ik kan alleen maar zeggen dat hij het goed doet en hij zal waarschijnlijk normaal onder deze situatie zijn”, aldus Lens, die zelf van grote waarde was voor PSV door de assist te verzorgen bij de winnende 3-2 van Tim Matavz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.