PSV in januari naar Thailand

PSV zal in de winterstop afreizen naar Thailand om een oefenwedstrijd tegen SCG Muangthong te gaan spelen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden op de website. Een aantal functionarissen van de Thaise club waren vrijdag in Eindhoven aanwezig.

Naast de oefenwedstrijd tegen SCG Muangthong gaat PSV ook nog een aantal oefenwedstrijden spelen in het Indonesische Bandoeng. De wedstrijden staan gepland tussen 11 en 13 januari volgend jaar. De Eindhovenaren hebben echter nog niets bevestigd.

PSV moet het aankomend weekend opnemen tegen Willem II. De ploeg van Dick Advocaat staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, terwijl Willem II op de vijftiende plaats staat. De laatste keer wonnen de Eindhovenaren met 2-1 van de Tilburgse formatie in Eindhoven.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer