PSV-doelman drie weken niet inzetbaar door polsblessure

PSV kan enkele weken geen gebruik maken van de diensten van Ruud Swinkels, derde doelman in de selectie. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden op haar website.

Swinkels heeft problemen met zijn pols en zal daardoor de komende weken niet in actie kunnen komen voor PSV. Bij de club uit Eindhoven is de sluitpost derde keuze, want Boy Waterman en Prezymslaw Tyton krijgen de voorkeur van hoofdtrainer Dick Advocaat. De jonge doelman Nigel Bertrams is wel op de weg terug, nadat hij in april geblesseerd raakte aan zijn schouder.

Swinkels werd door PSV gehaald als derde doelman en tekende deze zomer een eenjarig contract. Hiervoor speelde hij drie seizoenen voor FC Eindhoven, waar hij was uitgegroeid tot een betrouwbare doelman.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer