PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-doelman drie weken niet inzetbaar door polsblessure

PSV kan enkele weken geen gebruik maken van de diensten van Ruud Swinkels, derde doelman in de selectie. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden op haar website.

Swinkels heeft problemen met zijn pols en zal daardoor de komende weken niet in actie kunnen komen voor PSV. Bij de club uit Eindhoven is de sluitpost derde keuze, want Boy Waterman en Prezymslaw Tyton krijgen de voorkeur van hoofdtrainer Dick Advocaat. De jonge doelman Nigel Bertrams is wel op de weg terug, nadat hij in april geblesseerd raakte aan zijn schouder.

Swinkels werd door PSV gehaald als derde doelman en tekende deze zomer een eenjarig contract. Hiervoor speelde hij drie seizoenen voor FC Eindhoven, waar hij was uitgegroeid tot een betrouwbare doelman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.