PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oud-verdediger van PSV tekent bij RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Michael Lamey. De club uit Waalwijk heeft volgens het Brabants Dagblad een overeenkomst bereikt met de verdediger. De mandekker tekende een contract voor twee jaar en zeven maanden bij de ploeg.

Janus van Gelder, de technisch manager van RKC, is blij met de nieuwste aanwinst. “Lamey krijgt bij RKC zijn podium. Daarom is hij bereid onder de condities van RKC te spelen. Eigenlijk was er geen ruimte op de begroting. Het gaat niet om zo’n grote investering. Met tal van contracten van verdedigers die aflopen en de blessure en het Afrikaanse avontuur van Guy Ramos was het wel verantwoord om dit te doen.”

De oud-speler van PSV, die momenteel nog hersteld van een blessure aan zijn achillespees, heeft wel de mogelijkheid gekregen om tussentijds te vertrekken. Lamey zou de club medio 2013 mogen verlaten, wanneer een club uit Engeland of Duitsland zich meldt voor zijn diensten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.