PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal heeft 6,7 miljoen euro over voor Jeremain Lens’

Het blijft voorlopig bij geruchten, maar de naam van Jeremain Lens wordt de laatste dagen wel meer en meer genoemd in Engeland. Nadat vrijdag al werd gemeld dat Arsenal de aanvaller van PSV in de gaten zou houden duikt nu ook de naam van Southampton op. De Premier League-vereniging zou een bedrag van 6,7 miljoen euro overhebben voor Lens, schrijft The Sun.

De boulevardkrant schrijft dat Southampton zich in de zomer reeds wilde versterken met Lens, maar hem toen misliep na een bod van 4,9 miljoen euro. Men wilde ook Alexander Büttner aantrekken, maar die transfer viel eveneens in het water. Lens’ prestaties zijn flink toegenomen sinds de zomermaanden en nu lijken the Saints echt toe te willen slaan.

De 24-jarige Lens is bezig aan zijn derde seizoen bij PSV en heeft de concurrentiestrijd voorin nu definitief gewonnen. Tim Matavz blijkt door de sterke prestaties van Amsterdammer op de bank en Lens begon nog alle wedstrijden in de basis: hij scoorde drie keer. Ook was hij in acht interlands al goed voor vier treffers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.