PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marcel Brands wil weer een toptalent voor PSV behouden

Marcel Brands wil Riechedly Bazoer behouden. De technisch directeur van PSV hoopt dat het toptalent uit de jeugdopleiding van de ploeg uit Eindhoven binnenkort zijn handtekening zet onder een driejarig contract.

De oud-voetballer van onder andere Feyenoord vertelde over de situatie omtrent Bazoer. “Wij zijn eerste keus voor hem, maar dat wil niet zeggen dat er overeenstemming is. Als ons sportieve verhaal hem aanspreekt, gaan we praten over de andere voorwaarden. Ik ben heel benieuwd of we tot elkaar komen”, liet hij aan Voetbal International weten.

Brands is druk bezig om jeugdige talenten te behouden. Veel Engelse ploegen willen talenten wegkapen uit de jeugdopleiding van PSV en andere Nederlandse clubs. Een goed voorbeeld hiervan is Jeffrey Bruma. Hij begon in de jeugdopleiding van Feyenoord en op jonge leeftijd verruilde hij Nederland voor Engeland, dit werd echter geen groot succes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.