‘Van Bommel onzeker tegen Willem II

Het is nog onzeker of Mark van Bommel de hervatting van de Eredivisie gaat halen. Achter de naam van de PSV-captain staat voor de thuiswedstrijd tegen Willem II een vraagteken.

Van Bommel heeft nog altijd last van zijn knie, meldt Dick Advocaat. “Hij heeft maandag nog apart getraind”, aldus de coach in Voetbal International. “De pijn is nog niet over. Het is dus afwachten of hij zaterdag kan spelen.”

De 35-jarige middenvelder liep zijn kwetsuur op in de laatste wedstrijd tegen NAC Breda. Naast Van Bommel is Ola Toivonen zaterdag zeker niet inzetbaar. De Zweed staat maanden aan de kant met een hamstringblessure.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.