Theo Lucius tekent opnieuw contract bij FC Eindhoven

Theo Lucius tekent opnieuw een contract bij FC Eindhoven. Lucius zal na de winterstop terug keren bij FC Eindhoven. De 35-jarige verdediger, had het na een paar maanden al gezien bij RKC Waalwijk. Lucius begint deze week met trainen bij de selectie van FC Eindhoven.

‘‘We hebben goede afspraken gemaakt en ik ben blij dat ik straks over Theo kan beschikken’’, aldus de oefenmeester John Lammers. Eerder dit seizoen probeerde trainer Lammers, Theo Lucius al terug naar Eindhoven te halen. De club kwam er wegens financiële redenen toen niet uit. FC Eindhoven heeft momenteel veel jonge talenten in de selectie, die de ervaring van Lucius goed kunnen gebruiken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer