PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV denkt aan samenwerking met Manchester City

PSV staat open voor een samenwerking met de Engelse landskampioen Manchester City. Dat heeft Marcel Brands, technisch directeur van de club uit Eindhoven, woensdag laten weten, meldt het Brabants Dagblad.

De krant schrijft dat Brands zich tijdens een forum in het Philips Stadion positief heeft uitgelaten over een ‘vorm van samenwerking’ met Manchester City. De Engelse club beschikt over een keur aan jonge, talentvolle spelers, die in voorlopig nog niet in aanmerking komen voor het eerste elftal. PSV wil deze spelers in Eindhoven laten rijpen.

PSV is geen onbekende van deze constructie. In het verleden werkte de club eerder al samen met Chelsea. Brands heeft reeds gesproken met vertegenwoordigers van City. “Je komt elkaar bijvoorbeeld tegen bij wedstrijden waar je allebei scout”, aldus Brands in de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.