PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wordt ook zonder Toivonen kampioen van Nederland’

Sef Vergoossen, oud-trainer van onder meer PSV, denkt dat de blessure van Ola Toivonen niet beslissend zal zijn in de titelstrijd. De Zweed moet wegens een afgescheurde hamstringpees een groot deel van het seizoen missen.

“Nee, dit kost PSV niet de titel”, sprak Vergoossen tegenover NUsport. “Toivonen is slim, fysiek sterk, maakt zijn goals, maar PSV kan zijn afwezigheid opvangen met Wijnaldum. Ik heb een zwak voor hem, al een hele tijd.”

“Van de zomer zag ik hem in Maastricht nog met Jong Oranje spelen en heb ik weer van hem genoten”, vervolgde de oefenmeester. “En dat terwijl hij rechtsbuiten stond, niet eens zijn beste positie. Ja, Wijnaldum is een ander type dan Toivonen, maar voetballend wordt het bij PSV zeker niet minder met hem op het middenveld”, besloot Vergoossen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.